What we do

ENVY HÅR OG VELVÆRE

HAIRDRESSER MAKEUP STYLING HEAD TREATMENTS BRIDES HAIRDO BROW´S MICROBLADING HAIR PRODUCTS

WHAT WE DO

 

Vi er en frisør og velvære salong som tilbyr alt innen hår og makeup. Samt tilbyr vi bryns styling og Microblading.

Våre frisører og teknikkere er godt kurset, som gjør at vi tilbyr et stort spekter av hjemmepleie produkter til hår og god veiledning innen salg av hudpleie og makeup produkter.

EXAMPLES OF OUR WORK

MICROBLADING AV ØYENBRYN

 

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi vi implanterer fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering ser hårstråene vi lager veldig skarpe og naturlige ut.

 

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Med en gang etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet i løpet av 4-8 ukers tid. Da må du komme tilbake for påfyll for at vi skal kunne perfeksjonere brynene dine. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll etter 4-8 uker. Det samme gjelder tradisjonell permanent makeup med maskin.

FRISØR

 

Våre frisører er opptatt av at du som kunde skal få din frisyre og farge skreddersydd til din personlighet. De har god erfaring og blir kurset kontinuerlig, dette for at vi skal kunne tilby det beste til deg som kunde. Samt er vi opptatt av å holde oss faglig oppdatert. Vi vil være med på å være en trendsetter, for at du som kunde skal kunne holde deg oppdatert på de ulike trender innen hår ved hjelp av vår ekspertise.

 

BRUD

 

Start ditt bryllup hos oss!

Eksklusiv brudepakke, som blir godt tilrettelagt for deg og din dag.

Vi gjør vårt ytterste for at du skal få en fin opplevelse og en frisyre som passer deg og dine ønsker.

Innhold brudepakke:

- Prøvetime

- Oppsett

- Make-up

- Lunsj med noe i glasset til deg og din forlover

- Eget rom til hår og makeup.

- Eget rom for skift til kjole.

Kom inn i en rolig og behagelig atmosfære, sett av god tid, ta med din forlover/venninne og få en perfekt start på drømmedagen!

GLO SKIN BEAUTY

 

"For å forbedre huden må vi fornye huden."

Glo skin beauty er en makeup og hudpleie-serie eksklusivt produsert for profesjonelle og deres kunder. Disse avanserte produktene kombinerer farmasøytiske ingredienser, naturlige mineraler og styrken til antioksidanter.

Resultatet er en klinisk avansert mineral-makeup som dekker, korrigerer og beskytter.

 

Våre produkter gir høy dekkningsgrad, meget god UV-beskyttelse og bekjemper skader forårsaket av frie radikaler. Glo skin beauty tilbyr innovative, nye produkter kombinert med et fargekart bestående av det aller nyeste, samt de gode klassikerne. Dermatologer, plastiske kirurger og kjente profesjonelle hudpleiere verden rundt omfavner denne kliniske, hudpeliene makeup-serien.

Glo skin beauty leverer produkter med farmasøytisk renhetsgrad. Produktene inneholder naturlige mineraler med kraftige fargepigmenter og effektive antioksidanter. Glo skin beauty tilfredstiller de strengeste krav til en perfekt makeup. Produktene er tilsatt antioksidantene vitamin C, A, E og grønn teekstrakt, som beskytter huden mot frie radikaler og andre skadelige miljøelementer. Skin glo beauty inneholder naturlig solbeskyttelse, noe som kan forhindre en for tidlig aldringsprosess i huden. Det betyr likevel ikke at vi anbefaler sluttbruker kun å bruke makeup, men alltid å bruke solfaktor under, dvs før vi legger makeup.

© Copyright. All Rights Reserved.